Economia 19/04/2022

Caldea augmenta la facturació un 10%

El termo lúdic ha estrenat més experiències per estimular la demanda i ha intensificat la comunicació en l’àmbit digital

ANA Economia
1 min
Una de les sales del termo lúdic de Caldea.

Escaldes-EngordanyCaldea recupera el ritme i supera xifres d'ingressos prepandèmia tancant la temporada amb un augment de prop del 10% de la facturació respecte a l'assolida l'hivern del 2018-2019. Aquest avantatge d'ingressos ha estat aconseguit gràcies a la protecció del preu mitjà de les entrades, al creixement de la venda de tractaments i a la recuperació del nombre de socis del Club.

Del desembre a l'abril, els spas, que han treballat amb una forta limitació de l'aforament en simultani, han rebut prop de 180.000 visitants, pràcticament el mateix nombre de clients que en el període comparat. Aquest cop, en canvi, s'han distribuït els usuaris al llarg del dia d'una forma més homogènia gràcies a l'extensió dels horaris dels spas, que en cap de setmana i festius han obert a les 9 hores del matí i han tancat a la mitjanit, i a la introducció d'animacions i de promocions en les franges de menor demanda natural com ara al migdia.

Creació de noves experiències i comunicació intensiva

Per estimular la demanda, del balneari ha introduït noves experiències i ha reforçat la campanya de comunicació en l'àmbit digital. D'una banda, a Inúu, el balneari Adults Only de Caldea, tots els divendres i dissabtes s'han celebrat les Champagne Sessions, unes sessions de música en directe en les quals s'obsequia els clients amb una copa de champagne. Al termo lúdic, en tots els períodes vacacionals s'ha programat un espectacle d'acrobàcies amb molt bona acollida que sota el nom d'Hydrox ret homenatge a la candidatura d'Andorra als Campionats del Món d'esquí alpí del 2027.

stats