Economia 05/10/2020

Caldea preveu un pont d’octubre al complet

El termolúdic assegura que manté el límit de l'aforament al 30%, tot i que el protocol autoritza operar al 50% de la capacitat

Ana Economia
2 min
La nova piscina panoràmica, vista des de l'exterior del termolúdic. / CALDEA

Escaldes-EngordanyCaldea encara el proper pont d’octubre amb la previsió de rebre una alta afluència de visitants, segons informa aquest dilluns en un comunicat. L’spa termal assegura que manté actualment l’aforament al 30% de la capacitat total malgrat que el protocol autoritza a operar al 50%. "Aquesta decisió es pren amb la voluntat i consciència de tractar de garantir la distància i la confortabilitat del client. La seguretat és la gran premissa de Caldea i queda garantida a totes les instal·lacions, i així s’ha demostrat durant l’estiu, en què l’afluència registrada ha conviscut sense incidències amb les mesures extraordinàries de prevenció contra la Covid-19", explica el comunicat.

Caldea afronta amb optimisme el primer dels ponts de la temporada de tardor. Segons la directora de Màrqueting i Vendes, Patrícia Garcia, “ara com ara les reserves omplen pràcticament l’aforament establert del 30%, amb algunes places disponibles els migdies i nits, fora dels horaris de més afluència habitualment”. De fet, és imprescindible reservar l’entrada de forma anticipada a través de www.caldea.com per garantir l’accés al centre.

L’spa termal, que ha tancat el mes de setembre amb un bon ritme en la freqüentació, preveu fer un balanç del mes d’octubre en línia al pressupost post-Covid per tancar l’any sense pèrdues.

Pel que fa a les instal·lacions, el centre termal manté oberts el termolúdic, l’spa Orígens i l’spa només per a adults, Innú. En els últims dies, a partir de les noves mesures decretades pel Govern i amb l’objectiu de reforçar la prevenció, el centre ha mantingut tancades les saunes, els hammams i les dutxes vaporitzades. Quant a Likids, l’spa exclusiu per a nens i nenes, continuarà tancat.

stats