Economia 14/10/2021

Carrefour aterra també a Canillo

El Grup Pyrénées reforça l’expansió de la cadena de supermercats francesa amb l’obertura del sisè establiment al país

E.C.
2 min
Una façana de Carrefour City.

Andorra la VellaLa parròquia de Canillo acollirà el sisè supermercat Carrefour del país amb l’obertura d’un nou establiment de la cadena. Amb la voluntat d’expandir la presència de supermercats d’aquesta firma al Principat, el Grup Pyrénées ha començat les obres de reforma d’un local situat a l’avinguda Sant Joan de Caselles, fins ara ocupat per la franquícia d’una altra companyia. El nou Carrefour preveu obrir a principis de novembre.

L’espai, de 400 metres quadrats de superfície comercial i ubicat just davant del Palau de Gel, oferirà als clients de la parròquia i als que estiguin de pas una selecció dels millors productes, complementant l’oferta de la marca en altres ubicacions al Principat. En aquest sentit, és previst que la franquícia continuï creixent amb noves localitzacions, sent la més destacada la pròxima obertura d’un gran Carrefour a la planta baixa d’Epizen, a Sant Julià de Lòria.

Grup Pyrénées i Carrefour van segellar al 2020 un acord per tal d’implantar a Andorra la cadena de supermercats francesa de la mà del grup líder en distribució local d’alimentació. L’acord de la companyia del Principat amb la multinacional francesa ha suposat l’oportunitat de compartir el seu know-how amb una de les empreses europees més importants del sector i reforçar el seu posicionament en el sector. Amb el nou establiment, Carrefour és a punt de ser present en sis parròquies. A Andorra la Vella a través de l’Andorra 2000, i a Escaldes-Engordany, la Massana, Sant Julià de Lòria i Encamp (Pas de la Casa) a través de Carrefour City. En breu serà a Canillo i s’estudia l’obertura d’un setè punt de venda a Ordino.

Carrefour Andorra 2000 és l'espai més gran que la multinacional francesa té al Principat.
stats