Economia 16/09/2020

La CEA rep l'aval de la SEGIB per reunir prèviament les patronals iberoamericanes

Serviria per preparar la trobada d'empresaris que hi ha prevista al gener en el marc de la CIBA

Ana
1 min
La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, i el president de la Confederació Empresarial Andorrana, Gerard Cadena. / CEA

Andorra la VellaLa secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, valora "molt positivament" la proposta de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) de fer una sessió de treball amb totes les cambres de comerç i d’empreses familiars iberoamericanes, abans de la trobada d’experts que es fa prèviament a la cimera i que tindrà lloc el mes de gener de manera telemàtica.

Així ho ha manifestat durant la trobada que les delegacions de la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB) i la CEA han tingut aquest dimecres a la seu de la patronal. Grynspan, que prèviament s’ha reunit amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, considera que "pot ser positiu que prèvia a la celebració de la cimera es trobin a Andorra les corporacions locals iberoamericanes".

Després d'una aturada temporal a causa de l'emergència sanitària, s'han reprès les reunions de treball per a l’organització dels 'Encuentros Empresariales' en una sessió que ha estat encapçalada per Rebeca Grynspan i el president de la CEA, Gerard Cadena. A la trobada també hi ha pres part coordinador i la directora de la cimera, Jaume Gaytan i Gemma Cano.

stats