Economia 18/04/2023

El consell d’administració de Secnoa decideix incrementar en un milió les inversions de la temporada vinent

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, ha mostrat una gran satisfacció per la decisió comunicada

ANA
2 min
La primera inversió es concretarà en l’ampliació de la capacitat de transport del telecabina Tristaina.

OrdinoDesprés d'una temporada d'hivern "extraordinària", el consell d’administració de Secnoa ha decidit incrementar la inversió en un milió d’euros més del previst al pla director de l’estació, signat per Secnoa i el comú d’Ordino. Així, la temporada 2023-2024, es destinaran més de dos milions d’euros a diferents millores que es faran realitat a partir d’aquest estiu. La primera inversió es concretarà en l’ampliació de la capacitat de transport del telecabina Tristaina, en un 33%, amb sis noves cabines al juny. Recordem que el giny, una de les inversions més destacades de la nova etapa de l’estació, consta de vint cabines, però té capacitat per ampliar fins a 31. La millora del sistema de neu de cultiu és una altra de les accions que es portarà a terme per a la pròxima temporada.

Pel que fa a la qualitat del servei i la millora en l’experiència de l’usuari, a curt termini es farà una ampliació a la zona de debutants dels Planells i de la zona de guixetes. S’instal·laran carregadors elèctrics a la zona d’aparcament, atenent també els criteris de sostenibilitat i reducció d’emissions en compliment de l’Agenda 2030 i dels ODS, segons la política que segueix el comú d’Ordino quant a sostenibilitat.

Dirigides a tot tipus de públic, les properes setmanes es donaran a conèixer les activitats d’estiu que oferirà l’estació amb la reobertura de la temporada d’estiu, prevista per al 3 de juny.

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, ha mostrat una gran satisfacció per la decisió comunicada d’ampliar les inversions per la millora de l’estació, segons ha conclòs "un fet que serveix per ratificar l’encert de la concessió de l’estació", cinc temporades després de la signatura el juny del 2018.

stats