Economia 22/04/2024

Creand Crèdit Andorrà llança la nova hipoteca mixta

El banc amplia l’oferta de productes amb un préstec hipotecari que s’ajusta a la necessitat dels clients

ARA Andorra
1 min
Creand Crèdit Andorrà.

Andorra la VellaCreand Crèdit Andorrà amplia el seu ventall de productes de finançament amb la hipoteca mixta. Per adaptar-se a les noves demandes del mercat i amb la voluntat de donar resposta a la necessitat dels clients, l'entitat ofereix una solució que combina les opcions del préstec hipotecari fix i del variable, per a la compra d'una primera residència a Andorra. A través d'aquest nou producte, els clients tindran l'oportunitat d'assegurar un tipus d'interès fix durant un període inicial, seguit de la flexibilitat de disposar d'un tipus d'interès variable durant la resta de la duració del préstec hipotecari.

Així, el banc ofereix un tipus d'interès fix durant els primers cinc anys del 2,5% i un cop passat aquest període, el préstec passarà a un tipus variable d'Euribor 12 mesos + 0,90%, si es compleixen totes les condicions següents: domiciliar la nòmina i contractar productes financers, plans d'estalvi o assegurances. En línia amb el compromís de l'entitat amb la sostenibilitat i l'eficiència energètica, aquesta oferta d'hipoteca mixta incorpora també un avantatge sostenible. Si l'immoble té el certificat energètic A/B, els clients es poden estalviar també la comissió d'estudi.

Cristina Terés, directora Banca al Detall de Creand Crèdit Andorrà, ha explicat que «com a banca compromesa treballem per oferir als clients productes que s'adaptin a les necessitats reals del mercat. Som conscients de la sostinguda pujada de tipus d'interès i volem posar a l'abast dels nostres clients opcions diverses per facilitar el finançament d'un primer habitatge».

stats