Economia 12/05/2021

Crèdit Andorrà incorpora la tecnologia 'contactless' als caixers

El banc augmenta l’import de reintegrament a 1.000 euros per operació

ANA ECONOMIA
1 min
Un dels nous caixers de Crèdit Andorrà, que permeten operar amb tecnologia 'contactless'.

Andorra la VellaCrèdit Andorrà ha incorporat la tecnologia 'contactless' a tota la seva renovada xarxa de caixers automàtics. Els nous dispositius milloren les funcionalitats i operatives disponibles, alhora que ofereixen una tecnologia més digital, actual i segura, i permeten fer l’experiència de l’usuari més còmoda, àgil i ràpida, tal com constaten des de l'entitat.

A banda de la incorporació d’aquesta tecnologia sense contacte, que permet realitzar les operacions sense necessitat d’introduir la targeta al caixer, la nova xarxa també incorpora pantalles tàctils i més grans, que ofereixen una visió més clara i faciliten les operatives; s'augmenta l’import de reintegrament a 1.000 euros per operació, sempre depenent del límit que el client tingui disponible a la targeta i es possibilita fer operacions més sostenibles gràcies a la possibilitat de fer les consultes a través de la pantalla i només imprimir-les si és necessari.

Aquest canvi, indiquen, "s’emmarca en el procés que impulsa el banc de millora permanent del servei al client, per oferir una experiència completa i excel·lent des de qualsevol canal".

stats