Economia 07/09/2021

La Seu d’Urgell posa en marxa la campanya ‘Tota la Seu Tax Free’ coincidint amb la jornada comercial de ‘Botigues al Carrer”

ARA Andorra
1 min
Parada de fruita al mercat de la Seu d'Urgell.

La Seu d'UrgellEn el marc de la iniciativa comercial ‘Botigues al Carrer’ que se celebra aquest dimecres 8 de setembre a la Seu d’Urgell, festivitat de Meritxell al Principat d’Andorra, es posa en marxa la campanya “Tota la Seu Tax Free”.  Així, a través de l’empresa Woonivers, es convida a tots els usuaris de Visa i Andbank a fer ús de la seva aplicació en els comerços participants per obtenir la millor experiència de compra a la Seu, amb els beneficis de reemborsament.

La campanya “Tota la Seu Tax Free”, d’activació del comerç de la Seu d’Urgell, tindrà una durada de sis mesos, la qual tant l’ajuntament urgellenc com el comerç local esperen que sigui un èxit, així com estar totalment implementada de cara a la pròxima campanya de Nadal. 

App Tax Free 

Aquest és un projecte digital totalment nou de devolució de l’IVA a través del telèfon mòbil amb l‘objectiu d’atraure nous consumidors a la ciutat i a la vegada potenciar tant el comerç local com el mercat setmanal de dimarts i dissabte. 

El Tax-Free és encara força desconegut per a la majoria dels comerços urgellencs per la seva complexitat i la manca de temps per tramitar-lo. És per això que amb aquesta App, dirigida bàsicament als veïns del Principat d’Andorra, botiguers i marxants de la Seu d’Urgell podran oferir un descompte addicional a través de la devolució de l’IVA. 

Es tracta d’una eina 100% digital i gratuïta que opera des del mòbil del consumidor, de tal manera que el comerç no necessita fer cap canvi en els seus processos ni assumir cap cost.

stats