Economia
Economia 22/09/2022

Epizen presenta en primícia a Andorra l’última versió del mític ‘Call of Duty’

Els visitants podran disputar partides des de divendres i fins diumenge a la zona gammer de la botiga IO: Electro & Home

Redacció
1 min
Imatge del nou joc Call of Duty: Modern Warfare II

A partir d’aquest divendres 23 de setembre i durant 3 intenses jornades es podrà jugar a la versió BETA del nou ‘Call of Duty: Modern Warfare II’ i entrar en un nou conflicte bèl·lic virtual. La darrera versió del mític vídeojoc arriba a Epizen i ho fa en exclusiva per al Principat d’Andorra.

Una de les novetats que ofereix Infinity Ward a través del vídeojoc passa per una experiència capdavantera amb un maneig nou, un sistema d’intel·ligència artificial avançat, un armer nou i un reguitzell d’innovacions gràfiques i de joc que elevaran la franquícia a un altre nivell. A ‘Call of Duty: Modern Warfare II’, els jugadors es veuen immersos en un conflicte a escala global sense precedents que inclou el retorn d’operadors icònics de la força operativa 141.

IO: Electro & Home, a la segona planta del centre comercial Epizen, posarà a la venda el nou vídeojoc a partir del 28 d’octubre.

zona gamer patrocinada per Racer a Epizen

Aquest innovador espai especialitzat s’ha erigit com a vaixell insígnia del sector de l’electrònica, els electrodomèstics i la tecnologia de consum al Principat. Amb una botiga de 1.800 m2 de superfície, IO presenta una zona gamming espectacular i única a Europa. Es tracta d'una àrea on els gammers –i evidentment tots els clients de la botiga– poden descobrir i provar les darreres novetats del món del videojoc i tot el que l’envolta. Aquest singular espai està patrocinat per la marca Razer, líder mundial en estil de vida per als gammers. 

stats