Economia 11/06/2018

García-Margallo, a la Trobada Empresarial al Pirineu

L'exministre espanyol participarà en la tertúlia sobre la Unió Europea en substitució de Josep Borrell

Ana
1 min
García-Margallo (dreta) en la seva anterior estada a la Seu d'Urgell. / ARXIU ANA

Andorra la VellaL’exministre espanyol José Manuel García-Margallo, que va ocupar la cartera d'Afers Exteriors i de Cooperació entre el 2011 i el 2016, participarà en el debat de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu sobre el rumb i el futur de la Unió Europea, previst per aquest divendres a les 15.45 hores i en el qual també hi participarà l’economista alemany Juergen B. Donges.

García-Margallo debatrà amb ell quina direcció ha de prendre la Unió Europea en una tertúlia moderada pel periodista Xavier Vidal-Folch i ho farà en substitució de Josep Borrell, que no pot assistir a la trobada per incompatibilitat d’agenda a causa del seu recent nomenament com a ministre d’Exteriors del govern espanyol. La trobada, que s'inicia aquest dijous i que girarà al voltant del creixement sostenible de les empreses, espera superar els 600 assistents de la passada edició i serà inaugurada el divendres a les 9 del matí pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

Llicenciat en dret, García-Margallo va ser ministre d’Afers Exteriors i de Cooperació amb el govern del Partit Popular entre 2011 i 2016. Abans, va ser membre del Parlament Europeu des de 1994, on ocupava el càrrec de vicepresident de la Comissió d’Afers Econòmics i Monetaris des de 1999. García-Margallo ja va cloure la trobada de l'any 2016.

stats