Economia 03/10/2018

El Govern cita Jorge Lorenzo via BOPA

Afers Financers Internacionals anuncia al pilot que li vol entregar una notificació en matèria d'intercanvi d'informació fiscal

E. J. M.
1 min
El pilot Jorge Lorenzo el dia de la inauguració del seu espai d'exhibició a Andorra la Vella. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl Mundial de Moto GP es trasllada aquest cap de setmana a Tailàndia, i després viatja cap al Japó. El pilot Jorge Lorenzo, quart a la classificació, haurà de trobar temps per posar-se en contacte amb la secretaria d'Estat d'Afers Financers Internacionals del ministeri de Finances, "a l'efecte de rebre una notificació en matèria d'intercanvi d'informació fiscal", segons publica el BOPA aquest dimecres. Lorenzo disposa de deu dies hàbils per recollir la notificació o "s'entendrà com a practicada a tots els efectes legals".

L'edicte puntualitza que, en cas que sigui "una persona no resident en territori andorrà", com és el cas de Lorenzo, pot designar un representant resident fiscal a Andorra. De fet, el pentacampió mundial resideix a Lugano (Suïssa), però té un estret vincle amb el Principat: té casa a Anyós i fa un parell d'anys va obrir a la capital l'espai World Champions by 99, un bar-restaurant on exposa la seva col·lecció de material de campions de Moto GP i Fórmula 1. Lorenzo també ha obert a Andorra, amb el pilot Aleix Espargaró, botigues de la franquícia Terranova, dedicada a l'alimentació canina i felina.

stats