Els hotelers esperen una ocupació superior al 80 per cent aquest cap de setmana

La Unió Hotelera d'Andorra preveu que les reserves als establimets hotelers siguin un 5% inferiors respecte a l'agost de l'any passat

Els hotelers andorrans ja compten amb un 82% de reserves per al cap de setmana del 18 i 19 d'agost, un tres per cent més que a les mateixes dates de l'any anterior. Unes xifres que trenquen amb la tendència a la baixa que es va veure durant el mes de juliol, amb xifres per sota del 60%, set punts per sota que durant el mateix periode l'any passat.

La parròquia amb més ocupació durant aquest cap de setmana és Escaldes-Engordany, amb un 92% d'habitacions reservades, seguida d'Andorra la Vella (89%), Ordino (86%) i la Massana (81%). Sant Julià de Lòria i Canillo es troben per sota del 80% d'ocupació, amb un 78% i un 76% respectivament, tot i que la parròquia amb la xifra més baixa és Encamp, amb un 63%, a causa de la disminució de les reserves al Pas de la Casa.

El mes d'agost no compta amb esdeveniments com l'Ultra Trail i el Cirque du Soleil, per això els turistes que decideixen passar uns dies al país aprofiten per fer sortides a la muntanya, a peu o bicicleta, o fer compres als establiments del país.

De cara a la segona quinzena d'agost, la Unió Hotelera espera que el nombre de reserves als hotels del Principat sigui inferior al de l'any passat. Si en el 2017 es va arribar al 79% d'ocupació durant el mes d'agost, des de l'organització estimen que enguany la xifra disminuirà un 5%.

  • Etiquetes