Economia 28/09/2021

Els hotels tanquen el cap de setmana de la Mercè amb prop d'un 80% d'ocupació

Entre setmana, la xifra se situa en un 47,17%

ANA ECONOMIA
1 min
Turistes a l'entrada d'un hotel.

Andorra la VellaL'ocupació hotelera del darrer cap de setmana ha estat la més elevada de tot el setembre. Segons informa en un comunicat la Unió Hotelera d'Andorra (UHA), durant aquest dissabte i diumenge l'ocupació als 54 establiments actualment oberts ha estat del 77,3%, una xifra notablement superior a la registrada el cap de setmana anterior (64,79%). Aquest augment està estretament relacionat amb la festivitat de la Mercè, que va apropar a Andorra un nombre de persones més elevat de l'habitual a partir de dijous a la nit.

Tal com destaquen des de l'entitat, l'ocupació hotelera durant la setmana del 20 al 26 al setembre ha arribat fins al 47,17%. En aquest cas, la UHA valora que "ha sigut una setmana força bona" que s'ha acabat d'arrodonir gràcies a l'arribada de turistes durant el cap de setmana. De fet, asseguren que la dinàmica actual és la pròpia d'aquesta època de l'any.

Amb aquestes xifres a la mà, i tenint en compte les bones dades registrades darrerament, la UHA espera continuar en la mateixa línia de cara a properes festivitats com el pont del Pilar.

stats