Economia 02/06/2023

IO:Electro&Home creix amb una nova botiga a Andorra la Vella

Situada a l’avinguda Tarragona de la capital, és el segon establiment que la marca andorrana especialitzada en electrònica inaugura al país, després de l’obertura del primer local l’estiu passat a Epizen

ARA Andorra
1 min
Aparador de la nova botiga d'IO:Electro&Home a l'avinguda Tarragona

IO:Electro&Home disposa, des d’aquest dijous, d'una segona botiga a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. Amb aquest nou establiment, l’empresa andorrana especialitzada en electrònica de consum i llar es posiciona com un dels negocis de referència al país en productes de marques líders en el sector i el millor preu garantit.

La nova botiga d'IO:Electro&Home ocupa 300 metres quadrats on s’hi apleguen marques capdavanteres en imatge i so, telefonia i petit i gran electrodomèstic, com Sony, LG i Samsung, Apple, Oppo, Xiaomi, Smeg, Dyson, Rowenta, Bosch i AEG, entre altres. Tot plegat en un nou espai que també donarà cabuda a una zona dedicada al gaming i al món de l'entreteniment.

Interior de la nova botiga IO:Electro&Home

Amb aquesta obertura ja són dues les botigues que operen al país sota el segell IO:Electro&Home. La primera en obrir, l’estiu passat, va ser la que hi ha situada a Epizen. Carlos Caamaño, gerent de retail d’IO:Electro&Home, explica que “és un concepte d’establiment que agrada a tots els públics pels productes, pels preus, pel servei, pels espais i sobretot per les zones on es pot experimentar, com per exemple a la zona de gamming que tenim a la botiga d’Epizen”.

stats