Economia 25/10/2023

Un iPhone de per vida

K-tuin treu al mercat el nou servei de rènting amb l'opció de renovar el dispositiu mòbil cada any

ARA Andorra
1 min
iphone14

La botiga de K-tuin de l'avinguda Meritxell posa en marxa el sistema de rènting perquè tinguis un iPhone sempre a les teves mans. Així que, a partir d'ara, pots disposar d'un iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 i iPhone 15 assumint una quota de pagament mensual fixe amb la possibilitat de renovar-lo passat un any i anar sempre a l'última.

Saps com funciona el renting?

Primer de tot s'ha de triar el model d'iPhone. Els models que estan disponibles són: iPhone 15 (Pro i Pro Max), iPhone 14, (Pro i Pro Max) iPhone 13, iPhone 12 i iPhone SE amb les capacitats de 128 GB, 258GB i 1Tb. Posteriorment, escull quota que més s'adigui a les teves necessitats (12, 18 i 24 mesos) i, finalment, una vegada arribis a la darrera quota, tu decideixes. És a dir, en la darrera quota hauràs d'indicar si vols pagar l'última mensualitat i quedar-te amb l'iPhone o bé entregar-lo i renovar un nou rènting amb un nou model d'iPhone.

Tarifes de renting per iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 i iPhone 15

Per qualsevol dubte, els professionals de K-tuin et donaran tota la informació que requereixis perquè obtinguis el teu nou iPhone de forma segura i fàcil.

stats