Economia 21/09/2021

Preparats, llestos... iphone13!

Ja es pot reservar a l'FNAC de Pyrénées Andorra la darrera versió del telèfon mòbil d'Apple

E.C.
2 min
Hola súper mòbil!

Andorra la VellaArriba un dels esdeveniments més esperats de la temporada per als amants de la tecnologia: el llançament al mercat de l'iphone13, la darrera meravella d'Apple. Al Principat d'Andorra estarà disponible a partir del 8 d'octubre (ja ho diuen, 'lo bueno se hace esperar'), però es pot reservar a l'FNAC de Pyrénées Andorra des d'aquesta mateixa setmana.

I què podem dir del nou iphone 13?

Que té més de tot i millor. "El teu nou superpoder", assegura Apple (no tenen àvia a Silicon Valley). I si bé no ens farà volar, sí que ens permetrà fer molt bones fotos. El seu nou ultra gran angular aconsegueix que es vegin, nítidament, alguns detalls fins ara invisibles a les fotografies. De fet, el seu objectiu captura un 47% més de llum i l'estabilització de l'òptica fa que la imatge quedi fixa malgrat que el teu pols sembli el d'un padrí de noranta-cinc anys.

MACnifica la teva vida

La seva bateria té més duració, sobreviu a l'aigua i el xip que incorpora fa que el processament de dades sigui més ràpid. I perquè el físic també importa, incorpora nous colors amb noms dignes d'un somni d'una nit d'estiu: Blanc estrella, Mitjanit, i un nou tipus de rosa (ai, com ens agrada el rosa!). A més, l'aparell és més resistent gràcies a la seva ceràmica 'Shield' i des d'Apple afirmen que és més dur que qualsevol vidre que pugui tenir un 'smartphone' (que ja sabem el drama que suposa quan ens cau el mòbil a terra, especialment en el cas dels 'puristes' que porten el mòbil sense funda).

Una de les grans novetats d'aquesta versió són les seves opcions de càmera intel·ligent, perquè et sentis Annie Leibovitz o Francis Ford Coppola quan premis el botó. El seu 'mode cine' reprodueix els enfocaments propis de la pantalla gran i les seves opcions de fotografia et portaran directament a les parets del 'Visa pour l'image' de Perpinyà.

Com en altres ocasions, el nou iPhone 13 té diferents versions: el mini, el Pro i el Pro Max, i tots ells estan disponibles a partir dels 128 GB d'emmagatzematge.

El 'mode cine' per sentir-te com Francis Ford Coppola
stats