Economia 17/09/2019

Jornada per aplicar amb èxit els avantatges del 'blockchain'

La cita està prevista a l'auditori Rocafort el 19 de setembre a les 18.30 hores

Agència Ana
2 min
La jornada se centrarà en el 'blockchain'. / ENZYME ADVISING GROUP

Andorra la VellaEl grup Pyrénées i la companyia tecnològica Enzyme Advising Group han organitzat, pel pròxim 19 de setembre, la segona edició de la jornada 'El blockchain aplicat a les empreses', que tindrà lloc de les 18.30 a les 20.45 hores a l'auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià. La finalitat de la conferència serà explicar els conceptes bàsics del 'blockchain' i les bases per aplicar-los de manera exitosa en qualsevol empresa. Així, també es farà referència i s'explicarà què són els bitcoins; les cadenes de subministraments; com pot arribar a canviar el 'blockchain' la forma de treballar, col·laborar, competir i innovar; quins canvis pot provocar aquest element al sector financer, i com les empreses andorranes poden aprofitar tot el seu potencial, entre d'altres.

D'aquesta manera, a les 18.45 hores es donarà pas a la presentació i benvinguda de la jornada, que serà a càrrec del CEO d'Enzyme, Álvaro Ortín, i el director general de FEDA, Albert Moles. Posteriorment, se celebrarà la primera de les conferències de la mà de l'expert en 'blockchain' José Parra-Moyano que, mitjançant una videoconferència des de Zurich, presentarà la ponència 'Blockchain com a palanca de canvi en el sector retail/financer'. A les 19.15 hores, Inma González i Ramón Cano explicaran al públic quins són els casos en què és útil emprar la tecnologia 'blockchain'. Tot seguit, el mànager d'Enzyme, José Antonio Torre, farà una demostració on mostrarà com el nou canal de venda pot arribar a canviar definitivament la manera de consumir els productes. Més tard, se celebrarà una taula rodona moderada per Álvaro Ortín on hi participarà Ferran Martínez, Ramón Cano, Fito Benítez i Antoni Rodriguez. Finalment, l'acte de cloenda tindrà lloc a les 20.45 hores.

La jornada 'El blockchain aplicat a les empreses' compta amb la col·laboració de la Universitat d'Andorra (UdA), Actua, el comú de Sant Julià de Lòria, Andorra Telecom i FEDA. Les inscripcions estan obertes al web https://recursos.enzymeadvisinggroup.com/innovation-and-technology-blockchain.

stats