Economia 18/05/2021

Josep Maria Mas, nou president de la Cambra

La dinamització de l'economia, un dels reptes del nou dirigent

ANA Economia
2 min
El nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Josep Maria Mas.

Andorra la VellaJosep Maria Mas serà el nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) per un període de sis anys. El nou president, que agafa el relleu de Miquel Armengol, vol seguir treballant per al teixit empresarial del país, com a òrgan consultiu de les administracions públiques i en la missió tradicional de la institució per a la diversificació de l’economia i el foment de la competitivitat del país. Concretament per a aquest inici de mandat, la voluntat de la Cambra de Comerç és ajudar a revertir la caiguda del PIB i contribuir a la recuperació econòmica i del teixit empresarial del país.

“Em sento molt honrat de representar una institució com la Cambra de Comerç. El teixit empresarial andorrà viu un moment delicat arran de la pandèmia i cal estar més que mai a prop seu per ajudar a la represa econòmica i la dinamització de l’activitat”, argumenta Mas.

Mas, fins ara tresorer de la institució, membre del comitè i també membre de la comissió de comerç, està vinculat a la Cambra des de l’any 2009. La seva trajectòria professional està lligada a l’alta direcció d’un grup familiar del sector del 'retail' i l’alimentació.

Les eleccions celebrades aquest dimarts no només han servit per escollir la nova presidència de la institució sinó que també s’han nomenat altres càrrecs del comitè executiu. Dels nou membres totals, set han estat renovats i dos continuen tres anys més fins a esgotar el seu mandat el 2024; són Esther Puigcercós, vicepresidenta d’altres serveis, i Ramon Ginesta, el vicepresident de comerç. Completen el comitè directiu Daniel Armengol (vicepresident d’indústria); Ricard Vicens (vicepresident de turisme); Joan Arderiu com a tresorer; Carles Visent com a tresorer adjunt; i Mercè Arderiu i Francisco Figuera com a vocals.

 

stats