Economia 31/12/2021

L’enxampen a la duana amb 21.000 euros sense declarar

ARA Andorra
1 min
Diners intervinguts.

Farga de MolesEfectius de la Guàrdia Civil de la Duana de la Farga de Moles han intervingut aquest dijous 20.640 euros, per la comissió duna infracció a la normativa sobre blanqueig de capitals. La intervenció es va produir cap a les 19.20 hores, quan al recinte duaner, procedent d'Andorra, va accedir pel carril verd “res a declarar”, un vehicle marca Mercedes de matrícula portuguesa, amb quatre persones com a ocupants del mateix.

 

Preguntats pels agents, entre d'altres, si portaven diners en efectiu, va manifestar-ne un que portava sobre 2.000 euros en una motxilla. Realitzada una verificació fiscal més exhaustiva de les persones i el vehicle, es localitzen a l'interior de diversos moneders la quantitat de 21.640 euros, reconeixent el conductor del vehicle la seva propietat.

 

L'infractor és un home de nacionalitat brasilera amb domicili a Portugal i de 29 anys, que va continuar el viatge amb 1.000 euros, en concepte de “mínim de supervivència”, quedant la resta dels diners dipositats a la Duana de la Farga de Moles, a disposició de la Comissió per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d´Espanya.

stats