Economia 18/07/2023

L'humor de Dani Pérez aterra a Andorra

Una proposta que se celebra a l'espai del Show Dinner i que donarà el tret de sortida a partir de les 20.30 hores

ANA
1 min
El cartell de l'actuació de Dani Pérez a Unnic.

Andorra la VellaEl monologuista Dani Pérez aterrarà aquest dijous a Andorra per participar en el proper afterwork d'humor d'Unnic, una proposta que se celebra a l'espai del Show Dinner i que donarà el tret de sortida a partir de les 20.30 hores. L'humorista, flamant guanyador de 'El Club de la Comedia', presenta una actuació on repassa els millors moments dels seus vint anys de carrera mitjançant una gran dosi d'humor.

Simplement amb la seva veu i les seves històries, el còmic explicarà tot un seguit de situacions quotidianes com si fos la primera vegada que es viuen. Així, en els seus espectacles Dani Pérez explica tot allò que veu, escolta i sent al carrer i ho transforma en humor fent que l'escenari s'ompli de vida, d'humor i del riure dels assistents.

Malgrat que l'espectacle començarà a les 20.30 hores, el centre d'oci obrirà portes a partir de les 19.30. L'entrada té un preu de 22 euros si es compra de manera anticipada i de 25 euros si s'adquireix a l'entrada d'Unnic. A més a més, qui ho desitgi pot fer la seva reserva VIP acompanyada d'un sopar trucant al 747 847.

stats