Ara Tendències
Economia 24/06/2022

Lefties obre portes a Epizen

La marca de baix cost del Grup Inditex tindrà un espai de 2.000 metres quadrats

Redacció
2 min
Una botiga Lefties, del grup Inditex.

Andorra la VellaEntrem de ple en el compte enrere perquè el nou complex comercial Epizen obri les portes. Comptarà amb una superfície de 65.000 metres quadrats i la seva obertura es realitzarà en dues fases. En els pròxims dies, es donarà pas a l'obertura al públic de 15.000 metres quadrats dels 28.000 metres quadrats totals que comprèn la zona comercial i de restauració. En una segona fase, s'obrirà una nova zona de 12.000 metres quadrats entre els quals destaca una gran zona de restauració i una terrassa a l'aire lliure a la planta superior habilitada per concerts i espectacles.

Dins aquesta primera fase tindrem l'ocasió de conèixer de prop la popular marca del Grup Inditex, Lefties, que ocuparà un espai total de 2.000 metres quadrats de la primera planta i estarà destinat a moda per a dona, homes, nens, nenes i nadons. Alhora, també compten amb les seves respectives línies de calçat i complements.

Roba home Lefties
Calçat Lefties nen i nena
Bosses de mà Lefties

Lefties, la cadena de botigues Inditex situada al segment de baix cost, va néixer amb la voluntat de donar sortida a aquelles peces de roba de temporades anteriors, el que es coneix com a outlet, però el pas del temps l'ha anat consagrant com una de les marques més potents dins del grup. Des de fa uns anys, la marca compta amb un equip propi de dissenyadors que creen les seves col·leccions de cada temporada.

En pocs dies, Lefties aterra a Sant Julià de Lòria, aterra a Epizen per vestir-te a tu i a tota la teva família.

stats