Economia 07/05/2024

Lladós demana als comuns invertir en infraestructures

En la propera reunió dels comuns, el ministre de finances proposarà iniciar aquest projecte per identificar tots els sistemes informàtics relacionats amb la fiscalitat

ARA Andorra
1 min
Ramón Lladós

Andorra la VellaEl ministre de Finances, Ramon Lladós, ha instat als comuns a incrementar les seves inversions durant el període econòmic positiu actual. En una entrevista al programa "Avui serà un bon dia" de Ràdio Nacional, ha afirmat que és crucial aprofitar l'actual cicle econòmic alcista per millorar les inversions, especialment en sectors com la gestió de l'aigua i altres infraestructures.

Lladós ha subratllat la importància de reduir el deute i prioritzar les inversions de futur en lloc de continuar depenent excessivament dels ingressos de la construcció. També ha anunciat la possibilitat de crear una agència tributària única en un termini de dos anys, una iniciativa que considera principalment una qüestió tècnica d'unificació de les plataformes informàtiques de les administracions.

En la propera reunió dels comuns, el ministre proposarà iniciar aquest projecte per identificar tots els sistemes informàtics relacionats amb la fiscalitat, amb l'esperança que en menys de dos anys es pugui completar aquesta tasca.

stats