Economia 27/11/2022

Més de cent noves altes a Internet al mes

Andorra Telecom tancarà l'any amb uns beneficis de 20 milions d'euros

ANA
1 min
Els abonaments a Internet han crescut a l'agost. / ARXIU ANA

Andorra la VellaAndorra Telecom rep més de cent noves sol·licituds d'Internet al mes. Ho manifesta el director general de companyia de telecomunicacions, Jordi Nadal, qui indica que la gran arribada de nous residents al país està tenint un impacte "totalment positiu" als ingressos del negoci nacional de l'antiga parapública.

Així doncs, comenta que, tot i les pèrdues registrades en els comptes per les conseqüències del conflicte a Ucraïna, gràcies a l'increment d'altes i la bona dinàmica del negoci, Andorra Telecom finalitzarà l'any amb els beneficis previstos al pressupost de 20 milions d'euros. "Hem pogut compensar totes les pèrdues que ha generat la borsa amb el millor que hem pogut fer amb el nostre negoci i tot el que hem explotat", ha dit.

De cara als pròxims anys, assevera que preveuen "certa" estabilitat en els ingressos perquè "revertirem en forma de descomptes en el futur, abaixant el preu de les tarifes, part del creixement dels ingressos" que genera l'augment de la població. A banda, des de la companyia de telecomunicacions també són molt curosos amb les despeses.

Una altra de les puntes de llança d'Andorra Telecom són els beneficis que aporta la itinerància, que enguany, tal com detalla Nadal, gràcies a l'arribada d'una gran quantitat de visitants i turistes consideren que superaran les previsions marcades al pressupost, 19,3 milions d'euros, i s'enfilaran fins al 21,3.

stats