Economia 29/06/2020

Més dades al mòbil durant l'estiu

Les tarifes que podran gaudir d'aquesta promoció d'Andorra Telecom són les XS i superiors

Ana
1 min
Un usuari observa el telèfon mòbil. / ARXIU

Andorra la VellaAndorra Telecom duplicarà a partir de l'1 de juliol de manera gratuïta les dades incloses en la telefonia mòbil de contracte. Les tarifes que podran gaudir d'aquesta promoció són les XS i superiors, de manera que només en quedarà exclosa la XXS, ja que no inclou dades. Per la seva banda, les tarifes de mòbil del paquet 'Internet + mòbil' veuran augmentades les dades en 10 gigues en el mòbil principal i podran ser compartides amb els mòbils secundaris que es tinguin vinculats. Aquesta promoció tindrà vigència entre els mesos de juliol i agost.

Aquells usuaris que la seva tarifa els permeti fer ús de les dades en 'roaming' disposaran del doble de dades, on la meitat les podran utilitzar a l'estranger. Pels usuaris que tinguin dades nacionals, disposaran també del doble de gigues per utilitzar en territori andorrà.

El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, ha explicat que aquesta promoció vol ajudar que l'estiu sigui el més agradable possible per a tothom. "Amb totes les particularitats que hem tingut aquest any, volem contribuir a fer que els nostres clients passin un estiu el més tranquil possible i puguin fer un ús del mòbil tant a Andorra com a Espanya, França o Portugal, sense haver de preocupar-se per les dades incloses", ha explicat.

stats