Economia 26/10/2020

Més de 38.000 visitants al Mon(t) Magic Family Park de Canillo

La instal·lació va registrar xifres similars a les d’un dia de temporada alta d’estiu durant el pont d'octubre

Ara Andorra
1 min
La tirolina del Mon(t) Magic Family Park de Canillo. / GRANDVALIRA

Andorra la VellaGrandvalira fa un balanç "positiu" de la prolongació de la temporada d’estiu fins al 12 d’octubre, informa aquest dilluns en un comunicat. La decisió de mantenir obert el Mon(t) Magic Family Park de Canillo durant els caps de setmana del 14 de setembre i fins a la festivitat del Pilar ha significat un "èxit" de visitants, asseguren. El parc familiar tanca la temporada amb un total acumulat de més de 38.000 visitants registrats en les principals atraccions de l’estació.

Durant els caps de setmana del 14 de setembre fins el 12 d’octubre, el Màgic Gliss (tobogan de 555 m de baixada i 180 m de pujada, on s’arriba a velocitats pròximes als 40 km/h) ha superat els 2.400 passatgers, arribant a un total acumulat durant l’estiu de més de 25.000. I la tirolina, la segona més llarga dels Pirineus amb un recorregut que va dels Planells del Forn al llac del Forn, ha registrat 400 usuaris més, arribant a la xifra de 8.500 passatges.

Analitzats els resultats, Grandvalira consolidarà de cara a l’estiu 2021 l’obertura del Mon(t) Magic Family Park de Canillo fins al 12 d’octubre. Amb un predomini de visitants provinents principalment de Catalunya, sud de França i Andorra, Grandvalira reforça la seva posició com a pols d'atracció dels Pirineus ja no només a l’estiu sinó també a la tardor.

L’accés a les atraccions del Mon(t) Magic Family Park de Canillo és gratuït amb el forfet de temporada de Grandvalira. I també ho ha estat per a tots els residents a Andorra la primera quinzena de juliol i des de l’1 de setembre fins a la data de tancament del 12 d’octubre.

stats