Economia 24/03/2023

Montblanc es renova a Andorra

La companyia, especialitzada en escriptura, rellotges, articles de pell, noves tecnologies i accessoris, reforma la botiga d’Illa Carlemany

ARA Andorra
1 min
Façana de la botiga Montblanc a Illa Carlemany

Sinònim d'excel·lència en la manufactura i el disseny, Montblanc ha estat empenyent els límits de la innovació des que va revolucionar per primera vegada la cultura de l'escriptura el 1906. L'enginy i la imaginació continuen impulsant la prestigiosa marca, que des d’aquest divendres compta amb un espai renovat al centre comercial Illa Carlemany. La renovada botiga d’aquest comercial ubicat a Vivand, a Escaldes-Engordany, complementa l’espai situat a grans magatzems Pyrénées, a la cèntrica avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. 

Les creacions de Montblanc són una expressió de l'alta artesania i abasten categories de productes que inclouen articles d'escriptura, rellotges, articles de pell, noves tecnologies i accessoris. Reflexionant sobre la seva missió contínua de crear excel·lents companys per a tota la vida, nascuts d'idees audaces i elaborades de manera experta a través de les habilitats dels artesans de la marca, l'emblema icònic Montblanc s'ha convertit en el segell definitiu de rendiment, qualitat i una expressió d’un estil sofisticat.

stats