Economia 11/12/2022

Naturland clou el pont satisfet amb la xifra de visitants

Els dies de més afluència han estat els dies 9 i 10 de desembre amb més de 800 visitants

ARA Andorra
1 min
Aquest dimarts a Naturlandia. / NATURLANDIA

Andorra la VellaPrimer tast de la temporada hivernal amb bons auguris. Naturland ha clos aquest diumenge un llarg pont festiu amb un balanç positiu de visitants. Els turistes han arribat de manera molt esglaonada, distribuïts molt homogèniament entre els nou dies del pont, fet que ha permès donar un bon servei als clients i que les activitats es poguessin realitzar sense massa cues. La mitja de visitants per dia ha estat de 600 visitants, la majoria dels quals han pogut gaudir de la diversitat d'activitats de la cota 1600 i part de les activitats de neu de la cota 2000. Els dies de més afluència han estat els dies 9 i 10 de desembre amb més de 800 visitants.

Amb relació a les activitats de neu, en el moment de l'obertura el passat dia 3 de desembre, es van poder oferir les raquetes de neu i la pista de trineus infantils, gràcies a la neu caiguda pocs dies abans, a banda de l'esquí nòrdic. La ruta de raquetes es va poder mantenir fins al dia 7, i els trineus fins al dia 8. En aquests dos casos, les condicions no garantien la seguretat dels usuaris, i per precaució, calia tancar les instal·lacions, a l'espera de noves nevades.

A causa de la pluja del dijous al vespre, l'estació d'esquí nòrdic no va poder ser condicionada, ja que s'haguessin malmès les pistes. Per això, aquest fet que va derivar en el tancament provisional de pistes el divendres 9. Sortosament, el mateix divendres a la tarda va tornar el fred i es van poder preparar les pistes pel cap de setmana. L'oferta d'activitats a la cota 1600 s'ha pogut dur a terme sense cap incidència.

stats