Economia 21/01/2019

Nou 'broker' mòbil per a l’app de MoraBanc

Permet definir i consultar els índexs borsaris, les accions i els fons d’inversió favorits de cada usuari

Agència Ana
2 min
Ignasi Martín, director de Banca Digital de MoraBanc. / MORABANC

Andorra la VellaMoraBanc ha ampliat la seva plataforma d’inversió, integrant el 'broker' mòbil a les seves apps per a iOS i Android, un sistema de gestió d’inversions a través del mòbil, únic en el mercat andorrà. Amb una interfície molt fàcil i intuïtiva, el nou 'broker' mòbil és personalitzable amb les preferències de l’usuari a través de la funcionalitat 'El meu 'broker'', que permet definir i consultar els índexs borsaris, les accions i els fons d’inversió favorits de cada usuari.

En un comunicat el banc explica que es poden consultar també de forma molt detallada i amb gràfics interactius els principals índexs mundials i els valors que els composen, els rànquings de pujades i baixades, notícies de les borses i la informació ampliada sobre els diferents fons d’inversió del Grup MoraBanc i la seva evolució.

Aquestes funcionalitats s’afegeixen a les ja existents de compra venda d’accions i de fons d’inversió, a més de les consultes detallades d’ordres i moviments de valors. Cal recordar que aquests instruments financers comporten certs riscos inherents als mercats. Amb aquest nou servei, els usuaris de les apps hi veuran integrades totes les funcionalitats de valors que abans ja estaven disponibles des de la banca en línia i des de l’aplicació específica per a iPad.

MoraBanc continua invertint per la transformació digital de les finances i per la millora de l’experiència del client perquè aquests contactin i operin a través de MoraBanc Digital de forma fàcil, còmoda i segura. La plataforma digital de MoraBanc és cabdal dins del seu pla estratègic i de transformació. Un compromís amb la modernització que ha estat acceptat favorablement pels clients, fent evident que l’eina respon a les necessitats digitals creixents dels usuaris.

Recentment MoraBanc ha rebut dos premis internacionals relacionats amb la seva activitat digital. La publicació World Finance ha guardonat el banc com el millor banc digital d’Andorra, i la seva app com la millor bancària a Andorra al 2018, premis que l’entitat rep per segon any consecutiu.

stats