Economia 30/11/2022

Ordino Arcalís obrirà aquest dijous

Les nevades i la baixada de temperatures garanteixen les condicions per començar la temporada amb un 40% de pistes obertes i un 25% dels remuntadors

ARA Andorra
2 min
Esquiadors a Ordino Arcalís. / ORDINO ARCALÍS

Andorra la VellaOrdino Arcalís avança l’obertura de pistes a demà, dijous 1 de desembre. Les nevades dels darrers dies i la baixada de les temperatures, que han permès produir neu de cultiu, garanteixen la posada a punt de l’estació ordinenca un dia abans del previst i amb bones condicions, amb un 40% de les pistes obertes i el 25% dels remuntadors actius. Concretament, el Telecabina de Tristaina, el TSD Basera, el TSD La Coma i el TK Orri estaran oberts des d’aquest dijous a partir de les 9 hores, mentre que Terragalls, la Coma, la Balma, la part baixa de l’Hortell, la Canaleta, els Orris i el Túnel seran les pistes disponibles per als esquiadors. Paral·lelament, els equips tècnics de l’estació continuaran treballant per habilitar més pistes i ginys de cara al cap de setmana, i també durant el pont de la Puríssima.

Així mateix, des d’aquest dijous també obriran l’escola d’esquí de Planells, el jardí de neu, la guarderia, les botigues de lloguer de material i les taquilles de l’Hortell. En aquest sentit, els clients dels Forfets de Temporada de Grandvalira Resorts ara també podran recollir els seus passis en aquest punt de l’Hortell. Pel que fa als punts de restauració, estaran oberts els restaurants la Coma i l’Hortell, mentre que al restaurant Planells estarà disponible la cafeteria i el fast food.

Per la seva part, Pal Arinsal i Grandvalira obriran al públic aquest divendres 2 de desembre, tal com estava previst. En aquest sentit, Grandvalira Resorts anunciarà pròximament les condicions exactes d’obertura a Pal Arinsal i Grandvalira (pistes, remuntadors, gruixos de neu, activitats, serveis, restaurants…), que aniran evolucionant durant els pròxims dies en funció de les previsions meteorològiques, que auguren més nevades i baixes temperatures.

stats