Economia 04/11/2021

Pyrénées Motors supera les previsions de venda de vehicles a la Fira d'Andorra la Vella

El Grup fa un balanç molt positiu de la 42ª edició

E.C.
2 min
Vehicles de Pyrénées Motors a la Fira d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaA poc a poc es van coneixent algunes de les xifres que ens ha deixat la darrera Fira d'Andorra la Vella, que va aplegar més de 70.000 visitants. Un dels espais que més protagonisme té cada any és el dels vehicles, i fins aquesta setmana, la majoria de concessionaris han estat tancant tractes que es van iniciar durant aquell cap de setmana del 22 al 24 d'octubre.

Vehicles de Pyrénées Motors exposats a la Fira d'Andorra la Vella.

Una de les empreses que millors xifres de vendes ha obtingut en aquesta 42.ª edició ha estat Pyrénées Motors. Segons expliquen des del Grup Pyrénées, "s'han venut més cotxes i motos dels prevists, entre vehicles que ja teníem en estoc i d'altres que s'han demanat i es podran entregar al llarg dels pròxims mesos". La xifra és superior a la registrada durant el 2019 -l'edició del 2020 es va cancel·lar a causa de la Covid-19-, així que la companyia es mostra "més que satisfeta amb el resultat".

Val a dir que el sector, en general, també fa un balanç positiu de les vendes aconseguides. Des de l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA) asseguren que s'han aconseguit igualar els números de l'edició passada i, fins i tot en alguns casos, com el de Pyrénées, superar-los. Malgrat la carència d'alguns models a causa de la "crisi dels microxips", l'AIVA considera que "la tendència general després del confinament és la compra de vehicles nous".

Vehicles de Pyrénées Motors exposats a la Fira d'Andorra la Vella.
stats