Economia 27/09/2021

Pyrénées tanca les rebaixes d’estiu amb balanç positiu i reducció d’estoc

El departament de joguines ha experimentat els darrers mesos un fort creixement en vendes

E.C.
1 min
La llar continua sent un dels departaments que lidera les vendes.

Andorra la VellaQue la secció de joguines d’uns grans magatzems detectin un augment en les seves vendes és símbol de bons auguris. La pandèmia va frenar les compres en sectors no essencials i la seva reactivació (ara que l’emergència sanitària comença a quedar enrere) és motiu de celebració. El departament de vendes de Pyrénées Andorra ha explicat a aquest mitjà que “aquest estiu la secció Joguines, malgrat ser un dels departaments més petits, ha experimentat un fort creixement”. En la mateixa línia, Llar i la Tecnologia continuen “una tendència a l’alça que venim detectant des de que va començar la Covid-19”.

El departament de joguines ha experimentat un fort creixement

Pel que fa al balanç de les rebaixes d’estiu, que recentment van posar el seu punt final, des dels grans magatzems asseguren que “l’any passat, a causa de la pandèmia i el tancament dels comerços, es van fer unes rebaixes molt agressives en descomptes, però aquest any la situació ha millorat i la nostra estratègia ha consistit en reduir estocs; així, hem acabat amb menys estoc que l’any passat i amb millors resultats”.

 Pel que fa la valoració general de l’estiu, des del grup consideren que s’ha tingut un estiu similar al de l’any passat, tot i que encara hi ha algun sector que “li costa recuperar el nivell de facturació anterior a la pandèmia”. A partir del desembre començaran les rebaixes privades per als clients MyPyri, i tot seguit, s’obriran al públic en les dates que especifiqui el Govern.

stats