Economia 12/06/2024

Rebaixes fins el setembre

Aquest any tindran lloc del 14 al 20 de juny, i que tenen com a objectiu beneficiar els clients de programes de fidelització donant-los prioritat

ANA
1 min
Un cartell de rebaixes. / Arxiu ANA

Andorra la VellaEl període de rebaixes per a la temporada d'estiu començarà el 21 de juny i finalitzarà l'1 de setembre, segons l'edicte aprovat pel Govern que s'ha fet públic aquest dimecres a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA). Així mateix, i a petició del sector del comerç, també es regulen les rebaixes privades, que aquest any tindran lloc del 14 al 20 de juny, i que tenen com a objectiu beneficiar els clients de programes de fidelització donant-los prioritat, en els períodes de venda en rebaixes, respecte de la clientela general.

Segons s'exposa en l'edicte, es considera venda en rebaixes la venda en què els productes que es venen s'ofereixen a un preu reduït respecte del seu preu anterior. Els comerciants que optin per dur a terme la venda en rebaixes i la venda en rebaixes privades han de complir el que es disposa en el decret i en la normativa vigent en matèria de comerç.

El calendari de rebaixes d'estiu segueix les pautes del pla estratègic del turisme de compres, que identifica la necessitat de regular els períodes de rebaixes en el sentit de reduir-ne la durada a l'efecte d'assolir més qualitat com a destí de compres.

stats