Economia 08/05/2019

Secnoa s'allunya de Vallnord

Ordino Arcalís no veu sentit en participar en dues societats que són competidores en el mateix sector

J. R. Baiges
1 min
L'estat de la neu de l'estació Ordino Arcalís en tancar la temporada. / ORDINO ARCALÍS

Andorra la VellaEl consell d'administració de Vallnord d'aquest dimecres a la nit en què s'havia de tractar la gestió dels forfets conjunts s'ha hagut d'anul·lar perquè el futur de la societat és molt negre. La reunió s'ha traslladat a la setmana que ve, tot i que fonts properes a Ordino Arcalís donen per fet que a l'hivern que ve res serà igual i que probablement la marca Vallnord deixarà d'existir, almenys com se la coneix actualment, com a unió dels dos dominis de neu.

El que està clar és que l'entrada de Saetde a Secnoa ho canvia tot. L'accionista majoritari d'Ordino Arcalís –representat en el nom de Joan Viladomat– no està disposat a formar part de dues societats que alhora són competidores (Vallnord i Grandvalira). "És una situació impossible contra tota raó", han apuntat fonts de Secnoa. De tota manera, la junta d'accionistes de Vallnord no es pot ajornar per més temps perquè ja s'ha de treballar en l'oferta que s'oferiran als turoperadors l'hivern vinent, ja que el de la neu és un mercat on s'hi treballa amb molta antelació.

El que és segur és que Vallnord no serà la mateixa. Des de Secnoa es manté l'interès a seguir oferint el forfet conjunt amb Pal Arinsal, però ja no sota el paraigua de Valllnord, sinó com un paquet que es pugui comercialitzar de manera conjunta per a clients interessats en aquest passi.

Des d'Ordino Arcalís s'ha descrit la situació com "una fase per veure com s'arregla la situació", tot i que sentencien de manera contundent que "no té cap sentit mantenir la societat Vallnord".

stats