Economia 01/09/2022

Sprinter ja és una realitat

La multinacional, especialitzada en roba i material esportiu, obre aquest divendres 2.250 m2 a la segona planta del centre comercial Epizen

Redacció
1 min
Interior botiga Sprinter

El grup ISRG, amb botigues a España, Portugal i Holanda, obrirà aquest divendres 2 de setembre seu primer establiment a Andorra al centre comercial Epizen. La companyia, especialitzada en roba i material esportiu, inaugurarà una súper botiga Sprinter de 2.250 metres quadrats a la segona planta del que serà el major espai comercial del Principat.

Interior nova botiga Sprinter

Sprinter, fundada a València el 1995, ha crescut de manera imparable al llarg de 27 anys i fins a l’actualitat, convertint-se en una de les companyies líders del sector i que més creix a nivell europeu. Amb Nike i Adidas com a partners estratègics, Sprinter, la primera botiga de ISRG a Andorra, completarà l’oferta comercial d’Epizen en roba, material i equipament esportiu, amb una proposta líder en la seva categoria.

Interior botiga Sprinter

Grup Pyrénées ha buscat els players líders en cada categoria per a l’oferta comercial d’Epizen. En esports Sprinter es perfila com un dels espais de referència. Aquesta companyia, en el seu sector, està entre les que més creixen a nivell internacional, amb una visió de futur innovadora i amb una òptima relació envers les marques de referència. Sprinter garanteix les millors experiències respecte a altres operadors que, actualment, no complien aquestes expectatives.

L’obertura d’Sprinter comportarà la creació de 30 nous llocs de treball al centre comercial Epizen, que amb la seva posada en marxa ja dona feina a més des 300 persones. 

stats