Economia 25/05/2023

Tast i maridatges de vins a UNNIC

La proposta s'iniciarà la segona setmana de juny, el dia 12, i fins a final de juliol tindrà periodicitat quinzenal

ARA Andorra
1 min
La zona dedicada als vins a UNNIC.

Andorra la VellaUNNIC continua incorporant novetats a la seva oferta gastronòmica i d’entreteniment. A partir del mes de juny, el centre integral d’oci celebrarà un cicle de tasts i maridatges de vins de la mà de la sommelier, Dolores Cano, qui donarà a conèixer i degustar una gran selecció de varietats de raïms combinats amb aperitius elaborats per l’equip de restauració.

La proposta s'iniciarà la segona setmana de juny, el dia 12, i fins a final de juliol tindrà periodicitat quinzenal, els dilluns i els dimecres amb una durada aproximada de tres hores a partir de les 7 de la tarda.

Al llarg de l'experiència Cano presentarà una selecció de vins de fins a quatre varietats diferents en cada sessió. En aquest sentit, la sommelier d’Unnic explica que “cada tast serà diferent, amb un vi jove i un de fermentat en barrica pel que fa als blancs, i un de jove i un criança en negres”.

Als tasts es degustaran vins de bodegues de tot el món presents a la vinoteca d’Unnic, amb especial atenció a Espanya i França, però també altres de llocs més llunyans com Itàlia, Israel, Sudàfrica o Argentina, entre altres. Dolores Cano subratlla que “l'objectiu passa perquè els participants percebin al màxim les propietats i característiques de cada vi i en gaudeixin amb els cinc sentits”.

Participar en algun dels tasts té un preu de 65 euros per persona i cal reservar ja que l’aforament és limitat a 34 persones en cadascuna de les sessions.

stats