Economia 11/05/2022

Textura canvia de casa

La reconeguda marca tèxtil es trasllada a Pyrénées Andorra de manera exclusiva

E.C.
2 min
Espais del nou córner de Textura a Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaTextura és una de les marques espanyoles de roba de llit més prestigioses que poden trobar-se al mercat. Durant anys, la firma ha estat present al Principat, però recentment ha decidit fer 'una mudança' i traslladar la seva oferta, de manera exclusiva, a Pyrénées Andorra.

Des de fa unes setmanes, l'harmonia i calidesa dels seus productes es poden descobrir a la secció de Llar de la tercera planta del centre. Textura, amb el seu estil elegant i atemporal, és una companyia pionera pel que fa a la recerca de materials ecològics i des del 2017 -quan ningú ho feia- elabora les seves peces amb cotó 100% orgànic. Tota la gamma de peces llises, és a dir, tot el que són llençols, baixeres i coixineres, té el màxim estàndard de qualitat, el certificat GOTS, Global Organic Textil Standard, el reconeixement més gran internacionalment que assegura l'origen natural de les fibres i garanteix que el producte, des que la llavor del cotó es planta fins que es converteix en una tela de textura disponible per vendre, no té cap mena d'additiu, químic o pesticida, i fins i tot l'embolcall on es presenta ha de ser també de cotó orgànic per assegurar que cap traça ha 'contaminat' el teixit.

Espais del nou córner de Textura a Pyrénées Andorra.

Val a dir que la introducció de Textura a Pyrénées Andorra forma part de l'estratègia de la companyia andorrana de crear aliances amb marques que siguin sostenibles i respectin el medi ambient. Un dels propòsits de Pyrénées en aquest 75è aniversari és, precisament, 'ser més ECO'.

stats