Economia 08/04/2022

Textura porta el seu cotó 100% orgànic a Pyrénées Andorra

Des d'aquesta setmana, la reconeguda marca de roba de llit s'instal·la en exclusiva al país a la tercera planta de l'espai comercial

E.C.
2 min
El nou córner de Textura a Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaDes d'aquesta setmana, Textura ofereix de manera exclusiva les seves col·leccions de roba de llit a Pyrénées Andorra. La reconeguda marca acaba d'inaugurar un gran espai a la tercera planta on es podran trobar totes les peces atemporals que sempre ofereix, a més de les darreres novetats. Gràcies a l'acord comercial que Textura i Grup Pyrénées han tancat recentment, la firma espanyola expandeix el seu negoci al Principat i permetrà al grup andorrà ampliar l'oferta de marques de la llar sostenibles.

Espais del nou córner de Textura a Pyrénées Andorra.

Textura, amb el seu estil elegant i atemporal, és una companyia pionera pel que fa a la recerca de materials ecològics i des del 2017 -quan ningú ho feia- elabora les seves peces amb cotó 100% orgànic. Tota la gamma de peces llises, és a dir, tot el que són llençols, baixeres i coixineres, té el màxim estàndard de qualitat, el certificat GOTS, Global Organic Textil Standard, el reconeixement més gran internacionalment que assegura l'origen natural de les fibres i garanteix que el producte, des que la llavor del cotó es planta fins que es converteix en una tela de textura disponible per vendre, no té cap mena d'additiu, químic o pesticida, i fins i tot l'embolcall on es presenta ha de ser també de cotó orgànic per assegurar que cap traça ha 'contaminat' el teixit.

L'etiqueta amb el certificat GOTS de totes les peces orgàniques de Textura.

El nou córner de Textura de Pyrénées Andorra, també disposa de la col·lecció de pijames de cotó orgànic -seguint la mateixa filosofia dels seus llençols- i una secció dedicada als més petits de la casa i una secció d'ambientadors. Si durant els pròxims fas una compra de qualsevol import a Textura de Pyrénées Andorra, t'emportaràs una 'tote bag' de la marca de regal.

Espais del nou córner de Textura a Pyrénées Andorra.
Espais del nou córner de Textura a Pyrénées Andorra.

Val a dir que la introducció de Textura a Pyrénées Andorra forma part de l'estratègia de la companyia andorrana de crear aliances amb marques que siguin sostenibles i respectin el medi ambient. Un dels propòsits de Pyrénées en aquest 75è aniversari és, precisament, 'ser més ECO'.

Emporta't un obsequi per la primera compra a Textura de Pyrénées Andorra.
stats