Economia 09/07/2020

Els treballadors del Punt de Trobada carreguen contra els Mallol

Expresen el seu sentiment “d’indignació, por i d’incertesa” per com volen executar el desnonament del centre comercial

ARA Andorra
2 min
Treballs a la façana del Punt de Trobada, la setmana passada. / ARA ANDORRA

Un dia després que es filtrés el document que el representant legal de la familia Mallol, arrendadora dels terrenys on hi ha el Punt de Trobada, que troba “raonable” el termini de dos mesos per desnonar el centre comercial, els treballadors han volgut expresar, per mitjà d’un comunicat difós aquest dijous, el sentiment que tenen “d’indignació, por i d'incertesa”.

Els empleas consideren que “tot i haver cobrat una indemnització milionària de més de 7 milions d'euros –els arrendadors- ara no volen que l’empresa, pugui recuperar-se de les fortes pèrdues causades pel tancament de fronteres per la pandèmia de la Covid-19, fent així que la nostra liquidació corri el perill de no poder-se fer efectiva i que moltes empreses del país i de fora, no puguin cobrar les factures”.

Afegeixen que se senten “molt molestos i indignats de que la família Mallol, propietaris del terreny però no de l'edifici, doncs no el van construir ells, sinó la Família Cachafeiro, ens tractin publica i obertament sense cap prejudici, com un problema, i afirmant que no es seu, si més no quan seran els llogaters de la futura empresa, on, com ha declarat públicament Pyrénées, i treballarem molts de nosaltres”.

El comunicat exposa que els treballadors están “cansats de què ens utilitzin en un afer on els més perjudicats som els treballadors i de rebot les nostres famílies senceres, per la fragilitat que suposa ser un assalariat, i saber que et quedaràs al carrer en un temps que passa de 2 a 14 mesos depenen del que dicti la Batlle”.

I que están “patint molts problemes de salut agreujats per aquesta situació, ansietat, angoixes, nits sense dormir, mal humor, desànim general i tot això repercuteix en el nostre dia a dia i el de les nostres famílies”.

Davant de la situació exposada, conclouen: “Ens mereixem que es faci tot el possible per garantir els nostres drets i el nostre futur laboral”.

stats