Economia 07/06/2023

Unnic habilita la venda d'entrades en línia per espectacles i restauració

El servei permet agilitzar les demandes del públic i oferir 'a posteriori' una millor experiència

ARA Andorra
1 min
El Red Bar d'Unnic el dia de la inauguració del centre.

Andorra la VellaLa pàgina web d'Unnic ja disposa des d'aquesta setmana del servei de venda en línia. Aquesta nova eina, disponible a través de la seva pàgina web, permet als clients del centre d'oci reservar i adquirir les seves entrades per als espectacles que s'organitzen en espais com el Show Dinner, el Red Bar o el Music Bar, i també en les diferents zones de restauració del complex.

Aquest servei, que permet agilitzar les demandes del públic i oferir 'a posteriori' una millor experiència, també s'aplica en nous formats presentats recentment com és el cas del 'Tapatà', un nou concepte d'entreteniment que barreja música en directe i tapes i que se celebra durant dos dies al mes. De fet, la propera cita d'aquest format serà aquest divendres, a partir de les 20 hores, a càrrec del grup D'Rumbaos, una formació sorgida el 2015 que presenta versions pròpies de rumba i pop llatí.

A més a més, qui ho desitgi també pot adquirir les seves entrades en línia per a un dels espais icònics del recinte com és el Show Dinner, que els propers 10 i 24 de juny torna a portar a escena l'espectacle 'First', un esdeveniment que combina diferents disciplines artístiques amb un menú exclusiu.

stats