Economia 21/03/2023

UNNIC programa el primer espectacle humorístic amb un tribut a Eugenio

L'espectacle, que tindrà lloc aquest dijous 23 de març a partir de les 20 hores, és d'entrada lliure i està adreçat a majors de 18 anys

ANA
1 min
El cartell de l'espectacle en homenatge a Eugenio que tindrà lloc aquest dijous a UNNIC.

Andorra la VellaUNNIC ja ho té tot a punt per a la celebració del primer espectacle humorístic que acollirà el Music Bar. Sota el títol 'Tributo al genio', Àngel Miralles presentarà al públic andorrà un homenatge al mític humorista Eugenio mitjançant el seu singular llenguatge, el seu inconfusible estil, els silencis i el fum al seu voltant. L'espectacle, que tindrà lloc aquest dijous 23 de març a partir de les 20 hores, és d'entrada lliure i està adreçat a majors de 18 anys.

Miralles ha estat durant anys l'imitador oficial d'Eugenio i, precisament, aquest fet és el que l'ha portat a concebre l'espectacle. La precisa imitació de l'humorista entusiasma al públic per la increïble semblança del seu gest i la seva veu. Al llarg d'una hora i mitja aproximadament, se succeeixen els acudits amb les famoses pauses marca de la casa, ajudat tan sols del seu fidel tamboret, d'una cigarreta i del seu 'inseparable' vodka amb taronja.

Àngel Miralles és un humorista, guionista i actor amb més de 20 anys d'experiència que ha actuat en tots els locals de comèdia i teatres d'Espanya. L'any 2015, al costat del fill d'Eugenio, va començar amb l'espectacle 'Reeugenio', el qual va disparar la popularitat del comediant.

stats