Economia 05/06/2019

L’espanyola Urban Sports Activa entra en l’accionariat de Principadel

La nova incorporació garantirà que el projecte, iniciat per Miguel Lao, continuï endavant

Ara Andorra
1 min
Un jugador torna la pilota en un dels partits del Padel Grand Tour disputat al Principadel. / PRINCIPADEL

Andorra la VellaNova entrada de capital, aquest cop amb nacionalitat espanyola, en la societat Principadel. L'empresa Urban Sports Activa, amb anys d'experiència en la gestió, la reestructuració, la compra i el lloguer d'instal·lacions esportives, ha signat un acord amb el club amb el qual assumeix les funcions de gerència. Tot i que es desconeix el percentatge que representa aquesta entrada de diners, des de Principadel asseguren que garantirà que el projecte avanci.

La societat que promou la construcció del complex de pàdel i tenis de Santa Coloma, va estar a punt de no ser realitat a causa de la falta de finançament per acabar la construcció de l'espai. Tanmateix, l'entrada com a inversors de les famílies Babot i Altimir van fer que el projecte, impulsat per l'empresari tahitià Miguel Lao, es pogués reconduir.

La mort del màxim promotor del complex va ser un cop dur per als copropieraris andorrans del grup, que van anunciar a través d'un comunicat que farien tot el possible per finalitzar el projecte que Lao va començar. Amb l'entrada d'Urban Sports Activa, fan un pas més per veure finalitzat el somni del promotor.

L'equip de la nova inversora de Principadel el conformen membres amb un gran recorregut empresarial com el fundador de la consultoria Incotec, Jaime Astiz, l'extenista Jose Antonio Sánchez, que va participar durant dotze anys en el circuit de l'ATP classificant-se en el rànquing mundial de diferents categories, i el gestor d'equip i empreses José Manuel Sánchez Bellido, amb experiència en empreses com Marks and Spencer, Viva Gym o David Lloyrd Leisure.

stats