Economia 12/06/2019

Vall Banc es compromet a agilitzar la disponibilitat dels actius als seus titulars

L'entitat rep amb satisfacció la resolució del Tribunal Federal suís que permet avançar en el desbloqueig dels actius de BPA

Ara Andorra
1 min
Les noves instal·lacions de Vall Banc. / VALL BANC

Andorra la VellaVall Banc ha rebut amb satisfacció la decisió del Tribunal Federal de Suïssa que posa punt final als procediments judicials endegats i habilita a l’AREB per a reclamar a Crèdit Suisse els actius líquids i en divises de BPA.

Segons un comunicat de l'entitat, aquesta decisió representa un pas necessari per a la resolució definitiva del procediment de normalització a Suïssa d’una part dels clients de l’entitat que es trobaven en una situació aliena a la seva competència.

Vall Banc ha expressat el seu agraïment "per la tasca constant que ha portat a terme l’AREB així com a les autoritats andorranes i suïsses per trobar la millor solució pels interessos dels seus clients que han estat els principals afectats per la no disposició dels seus actius".

A més, l’entitat es compromet a facilitar, en la mesura que permeti el procediment establert en aquest cas, agilitzar el termini de disponibilitat dels actius als seus titulars. En aquest sentit, tots aquells clients que necessitin més informació o assessorament personalitzat poden posar-se en contacte amb la seva oficina o gestor qui els facilitarà tot el suport necessari.

Sobre Vall Banc

Vall Banc és una entitat andorrana fundada el juliol de 2015 compromesa amb els principis ferms de servei al client, independència i transparència. Els dos segments de negoci de l'entitat són Vall Banc Wealth Management, que ofereix solucions globals d'inversió a mida, i VB Banca País, que se centra en serveis bancaris diaris moderns i fiables a preus competitius.

stats