Microsites Fets i gent 25/11/2022

Uns agents de policia a l'Índia culpen a "les rates" de la desaparició de 200 quilos de marihuana

«Les rates són animals diminuts i no li temen a la policia. És difícil protegir la droga d'elles», han explicat

ARA Andorra
1 min
Una fulla de marihuana.

Andorra la VellaLa policia de l'estat indi de Uttar Pradesh ha hagut de respondre davant un jutjat per la desaparició de 200 quilos de marihuana de diverses comissàries i dipòsits de la regió. La justificació dels agents qüestionats ha estat, si més no, inesperada.

«Les rates són animals diminuts i no li temen a la policia. És difícil protegir la droga d'elles», han explicat. El jutge Sanjay Chaudhary, responsable de portar l'acció de diversos casos antidroga, es va trobar amb aquesta excusa quan va preguntar als agents per la quantitat de cànnabis que faltava en les recerques relacionades amb diversos casos de narcotràfic.

Quan es va demanar als agents que presentessin l'informe de la droga confiscada, es va trobar que del total havien desaparegut un total de 195 dels més de 1.000 kg en total que, en teoria, es trobaven en lloc segur en dos dipòsits de 386 i 700 kg respectivament.

Els problemes amb aquests «rosegadors tan intrèpids», segons van explicar els policies, es concentren en les comissaries del districte de Mathura, totes elles de debò «perill d'infestació de rates».

stats