Ana Rosa deixa temporalment el programa per un càncer de mama

À.G.
2 min
Ana Rosa s'ha acomiadat dels col·laboradors i tertulians

Barcelona"Avui, per primer cop, parlaré de mi". Així ha arrencat Ana Rosa Quintana el seu programa d'aquest dilluns, en què ha comunicat a l'audiència que deixa momentàniament el programa perquè ha de tractar-se un càncer de mama. "La setmana passada va ser rara i molt intensa. Vaig marxar dos cops abans d'acabar el programa i divendres vaig faltar. Normalment, i excepte vacances, no he faltat a la meva cita amb vosaltres ni tan sols quan el covid ens perseguia pels racons i ens confinaven a casa", ha explicat. Tot seguit, ha declarat que volia compartir una notícia: "És el més important i dur que m'ha passat a la vida. Avui he d'acomiadar-me per una temporada, que espero que no sigui molt llarga. M'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i d'aquests companys, que també són la meva família".

La presentadora d'El programa de Ana Rosa ha assegurat que està "tranquil·la" i ha manifestat confiança en els metges. "Afortunadament, la investigació i la medecina han avançat molt en el càncer de mama. Vull recordar a totes les dones la importància de no deixar passar una revisió". Quintana ha atribuït a la tensió de la seva tasca el fet d'haver-se de retirar: "Si no tingués una feina tan exposada i de tant d'estrès probablement podria seguir compartint cada matí amb vosaltres, però em permetreu que per un cop a la vida em dediqui a mi i la meva família". Amb tot, ha confirmat que seguirà treballant des de darrere les càmeres, com a propietària de la productora del programa. Poc després de l'anunci, s'ha acomiadat dels col·laboradors de la taula política i de Patricia Pardo i Joaquín Prat i ha abandonat el programa. Ana Terradillos s'encarregarà de la part política del programa, Pardo de l'actualitat i Prat del club social.

Ana Rosa Quintana lidera el magazín matinal de Telecinco des de fa disset anys. La temporada passada va marcar una audiència mitjana de 691.000 espectadors i una quota de pantalla del 19,7%, el segon millor registre, pel que fa a share, des del 2014.

stats