Microsites Fets i gent 11/02/2022

Antonio Resines rep l'alta després d'estar 48 dies ingressat per covid

L'actor, que va passar 36 dies a l'UCI, rebrà a partir d'ara seguiment ambulatori

1 min
L'actor Antonio Resines

Després d'estar gairebé dos mesos ingressat a l'hospital a causa del covid, l'actor Antonio Resines ha rebut l'alta. El protagonista de Los Serrano, que havia rebut les dues primeres dosis de la vacuna però li faltava la de reforç, va haver d'ingressar a l'hospital el 23 de desembre passat, quan estava rodant la tercera entrega de la pel·lícula Padre no hay más que uno, de Santiago Segura. Les complicacions derivades del covid van fer que passés 36 dies a la unitat de cures intensives de l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid, d'on va sortir el 28 de gener i on va arribar amb "una insuficiència respiratòria aguda secundària a pneumònia covid bilateral", segons l'informe mèdic.

Després d'abandonar l'UCI, Resines ha continuat el seu tractament a l'hospital i ara s'incorporarà al programa ambulatori d'atenció postcovid del mateix centre.

Durant el temps que l'actor ha passat a l'hospital la seva oficina de representació ha denunciat l'aparició de diversos perfils falsos amb el seu nom a xarxes socials. El 3 de febrer l'actor va recordar, a través del seu representant, que no té cap perfil personal ni a Twitter ni a Instagram o en cap altra xarxa social.

stats