Microsites Fets i gent 30/01/2022

En bus i marxa enrere pels revolts dels Cortals

Un autocar de grans dimensions circula 2 quilòmetres reculant per la carretera davant la impossibilitat de girar quan arribava a la parada intermèdia del Funicamp

ARA Andorra
1 min
L'autobús travessat enmig de la carretera.

Andorra la VellaPoc abans de les 5 de la tarda d’aquest diumenge un autobús amb matrícula espanyola ha protagonitzat una imatge insòlita a la carretera dels Cortals d’Encamp. El vehicle, un Volvo model B11R de grans dimensions, ha arribat fins prop de la parada intermèdia del Funicamp. Un cop allà, davant la impossibilitat de fer mitja volta, l’autobús ha reculat fent marxa enrere fins a 2 quilòmetres al llarg de la carretera i els corresponents revolts. Una atípica maniobra que ha cridat l’atenció dels cotxes i excursionistes que hi havia a la zona.

Un agent del Servei de Circulació amb l'autobús espanyol.

El descens marxa enrere ha continuat fins a l’altura del camí de les Bordes de Rigoder, on s’eixampla la carretera. Els passatgers de l’autobús, un grup d’estudiants adolescents, han baixat del vehicle en aquest punt perquè aquest fes mitja volta sense posar en risc els ocupants. L’autocar ha estat travessat ocupant tota la via uns quants minuts fins que, maniobra rere maniobra, ha pogut canviar el sentit de la marxa, moment en el que ha arribat una dotació del servei de circulació d’Encamp que ha escortat el bus de baixada fins a la rotonda del Funicamp.

  

Un autobús fa marxa enrere enmig de la carretera dels Cortals
Un agent de circulació dirigeix l'autobús
Un autobús fa marxa enrere enmig de la carretera dels Cortals
stats