Microsites Fets i gent 23/08/2022

Un conductor queda atrapat amb un cotxe robat a unes escales de Madrid

El conductor es troba il·lès i no s'han hagut de lamentar danys personals

ARA Andorra
1 min
Cotxe a les escales de la Plaça Elíptica de Madrid.

MadridUn conductor d'un cotxe robat ha irromput a l'interior del bescanviador de Plaça Elíptica de Madrid i ha quedat encaixat en les escales, sense que hagi causat ferits, segons ha informat Emergències Madrid. Al voltant de la mitjanit d'aquest dimecres, un home de 36 anys ha accedit a bord d'un vehicle en el bescanviador de Plaça Elíptica a través de l'accés exclusiu d'autobusos de la A-42, travessant unes portes de cristall i quedant encaixat en les escales de l'interior de les instal·lacions.

Després que els Bombers de l'Ajuntament de Madrid hagin dut a terme un aparatós operatiu per a poder treure el vehicle de les escales, SAMUR-Protecció Civil ha traslladat al conductor, que es troba il·lès, a l'Hospital 12 d'Octubre. La Policia Municipal de Madrid es troba ja investigant les circumstàncies que envolten a aquest succés.

"Un conductor ha irromput a l'interior del bescanviador de Plaça Elíptica amb un cotxe robat i ha quedat encaixat en les escales sense causar ferits", ha explicat aquest dilluns prop de les 02:30 h el servei d'Emergències Madrid en el seu compte oficial de Twitter, on ha publicat una imatge de l'escena i ha comunicat els detalls de la recerca.

Des del servei d'Emergències de Madrid, el seu portaveu ha explicat que a l'hora en la qual s'ha produït aquest curiós incident, el bescanviador de Plaça Elíptica estava en funcionament, però molt pocs viatgers es trobaven en el seu interior a causa de l'hora tan primerenca. Això ha permès que, afortunadament, no s'hagi produït cap ferit i no calgui lamentar pèrdues.

stats