Microsites Fets i gent 22/08/2022

Detingut per causar danys en cotxes amb una catana a la platja a Palma

Els fets van ocórrer dissabte passat a dos quarts de sis de la matinada

ARA Andorra
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional patrulla el centre de Còrdova

Palma de MallorcaAgents de la Policia Nacional van arrestar dissabte passat a un marroquí de 30 anys d'edat que deambulava pels carrers de la platja de Palma armat amb una catana, amb la qual va causar danys en diferents cotxes estacionats. L'home es trobava aparentment sota els efectes d'alguna droga.

Els fets van ocórrer dissabte passat a dos quarts de sis de la matinada a la platja de Palma, quan un jove es passejava pel carrer amb una catana produint danys en els diferents cotxes aparcats.

Diversos veïns en sentir sorolls al carrer, van treure el cap i van observar a un home amb una catana. Els testimonis en veure els fets van alertar a la central del 091 de la Policia Nacional. A l'arribada dels agents van localitzar dos cotxes amb danys en el capó com a abonyegadures pel que sembla amb un objecte punxant, un altre amb un cristall i un retrovisor fracturat, entre altres danys.

Diversos transeünts van manifestar als policies que l'autor dels danys s'havia refugiat en un local de la zona. Els agents van accedir al local que estava obert però amb les llums apagades, presentant el reixat exterior mig obert i el cristall de la porta trencat. En el registre els policies van trobar a un jove, amb símptomes d'estar sota els efectes d'alguna substància, darrere del taulell, que va sortir amb les mans enlaire deixant la catana en el sòl, i col·laborant amb els agents en tot moment.

Després de recaptar la informació suficient, i localitzar l'arma, es va procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte de danys en vehicles.

stats