Microsites Fets i gent 26/07/2022

Detingut per trencar un plat a la cara d'una jove

Els fets van tenir lloc al voltant de les 22:30 hores del passat 12 de juliol

ARA Andorra
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional patrulla el centre de Còrdova

Palma de MallorcaUn agressor va trencar un plat en la cara a una jove quan es trobava a un bar de Palma. La víctima va sofrir nombrosos talls en el rostre i va haver de rebre deu punts de sutura. La Policia Nacional ha detingut a un jove de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions. Els fets van tenir lloc al voltant de les 22:30 hores del passat 12 de juliol, a l'interior d'un bar de l'avinguda de Mèxic del barri palmesà de Nou Llevant. La víctima es trobava en l'establiment amb diverses amigues quan una parella se li va acostar. Tots dos es coneixien de la barriada i els dos, un home i una dona, van començar insultar-la.

L'afectada els va recriminar la seva actitud i l'home es va acostar per a escopir-li en la cara. A continuació li va tirar un refresc pel cap. Quan la víctima li va demanar que li deixés en pau, el jove va agafar un plat i li ho va estavellar en la cara. Aquest es va fracturar i li va causar nombrosos talls en el rostre, dels quals rajava abundant sang. També li va trencar les ulleres.

Agents del Grup de Recerca de la Comissaria Centre de la Policia Nacional es van fer càrrec de la recerca. Després d'identificar tant a l'home com a la dona que li acompanyava, divendres passat el jove va ser detingut per un presumpte delicte de lesions.

stats