Microsites Fets i gent 11/10/2022

Divuitena detenció d'un okupa a Madrid

Se'l coneix amb el sobrenom de La Bèstia per la seva corpulència

ARA Andorra
1 min
Policia Nacional d'Espanya.

Andorra la VellaLa Policia Nacional de Parla va tornar a detenir dijous passat a un home de 30 anys que viu d'okupa després de robar presumptament en un restaurant i un domicili d'aquesta localitat del sud de la regió. És la divuitena vegada enguany que és arrestat aquest home nascut al Congo i anomenat Gael. Se'l coneix amb el sobrenom de La Bèstia per la seva corpulència i ja ha provocat greus incidents en la localitat després de viure d'okupa en una sucursal bancària i en altres llocs del municipi.

Els agents van ser avisats després d'un robatori comès en un restaurant del carrer de Fuentebella número 58 per un home de raça negra que vestia una samarreta negra. La Policia va aconseguir localitzar al sospitós en intentar escapar.

Quan va ser detingut, un altre veí de la zona es va acostar als agents per a explicar que aquesta mateixa persona havia entrat en un xalet de la carretera de Toledo després de saltar una tanca. Va agregar que li acompanyava una altra persona que havia escapat d'aquest lloc en un patinet elèctric i que havien aconseguit apoderar-se d'alguns objectes de l'habitatge unifamiliar. Els agents van traslladar al presumpte autor dels robatoris a la comissaria de Policia Nacional.

stats